Jak dbać o parkiet?

Brakuje Ci pomysłu na urządzenie domu lub mieszkania? Może szukasz inspiracji na wystrój biura albo swojego gabinetu? Pomożemy.
Awatar użytkownika
Hiacynt

Jak dbać o parkiet?

Post autor: Hiacynt »

Siemka. Macie jakieś sprawdzone sposoby na dbanie o parkiet? Wiem, że niezbędne są oczywiście oleje do parkietu, ale zastanawiam się co jeszcze można zrobić, żeby ta podłoga naprawdę dobrze wyglądała i była trwała. Jakieś pomysły?
siquel

Re: Jak dbać o parkiet?

Post autor: siquel »

Nowością dla mnie, w kwestii podłóg, jest oczywiście panel hybrydowy , z którym poznałam się bliżej w firmie Eko Parkiet. Są tu zdecydowanie bardzo dobre rozwiązania, dzięki którym po prostu zyskuję drewno i wytrzymałość na najwyższym poziomie. Jest droższy, ale zdecydowanie warto po niego sięgać.

wszy sposoby
Alicja2024

Post autor: Alicja2024 »

Przedłuż trwałość drewnianej podłogi i przywróć jej dawny blask. Skorzystaj z usług firmy www.krolparkietu.pl, która przeprowadza kompleksowe renowacje parkietu, które obejmują dokładne szlifowanie powierzchni, wypełnianie ubytków i szczelin, cyklinowanie oraz nałożenie wybranego wykończenia – lakieru, oleju lub wosku. Daj swojemu parkietowi drugie życie i odzyskaj jego atrakcyjny wygląd!
Omar

Post autor: Omar »

Rekomenduję firmę https://www.centrum-podlog-drewnianych.pl/ – miałem okazję skorzystać z ich usług i jestem naprawdę usatysfakcjonowany z rezultatu! Cyklinowanie podłóg Warszawa, które u nich zamówiłem, wykonano niezwykle profesjonalnie. Ekipa była punktualna, precyzyjna i zadbała o każdy detal. Moja podłoga po renowacji wygląda jak nowa – drewno nabrało atrakcyjnego, intensywnego koloru, a cała powierzchnia jest perfekcyjnie gładka. Widać, że działają na nowoczesnych urządzeniach i używają dobrej klasy materiałów. Na dodatek pracownicy byli niezwykle pomocni i chętnie podzielili się paroma wskazówkami odnośnie tego jak powinno się konserwować podłogę po cyklinowaniu.
ODPOWIEDZ