Wokół domu
Miszmasz dla każdego, czyli dział, w którym rozmawiamy o wszystkim, na co mamy ochotę.
- leopolda
Wokół domu
Mam do Was takie pytanie, kiedy zajęliście się "ogarnianiem" terenu wokół domu - czy jeszcze przed przeprowadzką, czy już po wprowadzeniu się do domu? Chodzi o zadbanie o ogród, zrobienie ogrodzenia itp? My mieszkamy już od roku i tak naprawdę dopiero teraz zaczęliśmy nieco bardziej ogarniać posesję. Robimy ogrodzenie, kupilismy napędy do bramy z https://beninca.pl trawę będziemy mieli z rolki, więc przynamniej efekt będzie natychmiastowy.
Re: Wokół domu
Post autor: donnar »
Jakość ich produktów przerosła moje oczekiwania. Poza tym, cały proces zamówienia przebiegł bezproblemowo, a personel był niezwykle pomocny i profesjonalny. Moje ogrodzenie dodało nie tylko piękna, ale również podniosło wartość mojego domu. Polecam Polbram z całego serca - to naprawdę godna zaufania firma, która dostarcza najlepsze rozwiązania dla Twojego ogrodu
Post autor: zegota88 »
Ja dom wybudowałem sam, więc ogrodem zająłem się na końcu. To znaczy dopiero się zajmę, bo na razie to hałda ziemi Teraz szukam taniej koparki pod wynajem, żeby wykopać studnię. Myślicie, że mogę to zrobić samodzielnie, czy trzeba mieć do tego fachowców?
Post autor: doriss »
Dobrze, dobrze... Jak chodzi o mnie też się buduję i w sumie ostatnio zrodziło mi się kilka pytań.
A dokładnie przykładowo - jakie belki na strop drewniany najlepiej wybrać? No i czym ja malować itd? Wiecie marzy mi się właśnie taki sufit z belkami.
A dokładnie przykładowo - jakie belki na strop drewniany najlepiej wybrać? No i czym ja malować itd? Wiecie marzy mi się właśnie taki sufit z belkami.
Post autor: Bogdan »
Jeśli ktoś zaczyna zajmować się projektowaniem ogrodu i może sobie pozwoli na studnie to polecam wywiercić studnie głębinową. Super sprawa na tanie źródło wody dla domu i ogrodu. Polecam.
_
DrillingKrakau.pl - Studnie Kraków
_
DrillingKrakau.pl - Studnie Kraków
Post autor: malamii »
Czas sobie podziałać w domu. I sprawdzam tak naprawdę, czy farba fasadowa opinie dobre jakaś ma, bo wiadomo, że to jednak jest mocno dla mnie powiązane, żebym jednak zdecydowała się na to, co najlepsze. I mam nadzieję, że wy również się nad tym głowicie od czasu do czasu. Pomyślimy wspólnie?
Post autor: mynight »
Jak oceniacie apartamenty w mrągowie w kategorii dłuższego korzystania? Ma ktoś już zakupioną taką inwestycję, a do tego w niej miesza? Naprawdę mnie to interesuje, a nie chcę mieć w tym zakresie problemów. Chcę mieć lokum dla siebie, spokojne i bez żadnych ale.