Wasze ulubione treningi

Miszmasz dla każdego, czyli dział, w którym rozmawiamy o wszystkim, na co mamy ochotę.
Awatar użytkownika
izolda

Wasze ulubione treningi

Post autor: izolda »

Jakie treningi zazwyczaj uprawiacie? Zastanawiam się czy macie jakieś ulubione rodzaje ćwiczeń czy ulubioną dyscyplinę sportu. Ja ostatnio zapisałam się na fitness dla pań w Poznaniu i totalnie przepadłam. Do tej pory nie miałam jakiejś dużej styczności ze sportem czy siłownią, ale pora było się w końcu zapisać. Jak tam wasza aktywność fizyczna? :P
Awatar użytkownika
Norma_65

Re: Wasze ulubione treningi

Post autor: Norma_65 »

Ja z kolei postawiłam na trening osobisty Poznań, bo znacznie łatwiej mi się wszystkiego nauczyć jak ćwiczę pod okiem profesjonalisty. No i dodatkowo wykorzystują ćwiczenia ems a tego też już od dawna chciałam spróbować. Kroczek po kroczku i w końcu na pewno uda mi się zbudować jakąś sensowną formę. Ja mogę być inspiracją że nawet osoby bez bladego pojęcia o sporcie mogą spróbować swoich sił :D
asme88

Re: Wasze ulubione treningi

Post autor: asme88 »

Ja od niedawna trenuję aerial joga i powiem wam, że jestem zaskoczona efektami, to jak bardzo mi się ta forma aktywności spodobała. Nie powiem, bo początki były trudne, ale teraz kiedy się wprawiłam, to najchętniej codziennie chodziłabym na taką jogę.
ODPOWIEDZ