samochód zastępczy
Miszmasz dla każdego, czyli dział, w którym rozmawiamy o wszystkim, na co mamy ochotę.
- Ciechoslawa1989
samochód zastępczy
Post autor: Ciechoslawa1989 »
Czy da się załatwić samochód zastępczy gdy oddaje się swoje auto na naprawdę do mechanika? Czy to zależy od warsztatu samochodowego? Wiem, że po wypadku nie ma z tym większego problemu, bo można to załatwić z OC sprawcy, ale co w przypadku zwykłej naprawy? I ile może to kosztować? Wynajem auta to jednak dość droga sprawa. Ktoś jest w stanie coś podpowiedzieć?
Re: samochód zastępczy
Post autor: stella89 »
Ogólnie pisząc, to powiem wam, że zarządzanie flotą warszawa to nie taka lekka sprawa. Trzeba w firmie mieć czym się poruszać i nie może być to byle, co bo też trzeba się prezentować. A wydanie od razu jakąś większą ilość pieniędzy, to wiecie nie zawsze jest możliwe. Dlatego ciekawi mnie, jak wygląda współpraca z carefleet.pl - ponieważ tam dowiedziałam się, że na raty można pozyskać auta.
Post autor: lakta »
a jak w ogóle takich samochód można sobie załatwić? jak taka procedura dokładnie wygląda? jakie warunki musze spełnić żeby uzyskac taki samochód? ktoś z tego korzystał?
Post autor: magda frączek »
Można sobie załatwić samochód zastępczy z OC sprawcy, nie jest to wcale skomplikowane ale jak chcesz poznać szczegóły to najlepiej zajrzyj sobie na tą stronę https://samochod-zastepczy.info . Znajdziesz tu niezbędne informacje na ten temat, między innymi w jakiej sytuacji przysługuje taki samochód i czy każde ubezpieczenie AC gwarantuje taką opcję jak samochód zastępczy 

Post autor: JUNGE1 »
Ja niestety ze swoim ubezpieczeniem nie mogłem spodziewać się samochodu zastępczego, więc zdecydowałem się na wynajem i muszę przyznać, że nie miałem żadnego problemu. Wszystko poszło naprawdę sprawnie!