nowoczesne nieruchomości w Szczecinie
Miszmasz dla każdego, czyli dział, w którym rozmawiamy o wszystkim, na co mamy ochotę.
- Blanka_69
nowoczesne nieruchomości w Szczecinie
Hejka kochani! Szukam rozwiązania dla mojego problemu, a mianowicie poszukuję nowoczesnej nieruchomości w Szczecinie. Chciałabym znaleźć miejsce, które będzie idealne dla mnie i mojej rodziny. Zależy mi na nowoczesnym wykończeniu, funkcjonalnym rozkładzie pomieszczeń oraz dobrej lokalizacji. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w zakupie lub wynajmie nowoczesnej nieruchomości w Szczecinie? Zależy mi również na współpracy z deweloperem Szczecin, który będzie w stanie spełnić moje oczekiwania. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszelkie wskazówki!
Re: nowoczesne nieruchomości w Szczecinie
Post autor: rosankaa »
Szczecin to piękne miasto, miałam możliwość odwiedzić za dzieciaka, a potem również, jak przejeżdżałam nad morze. Chętnie do niego wrócę, może zostanę, kto wie. Ciekawi mnie właśnie, jak wygląda tam proces zakupu nieruchomości, np.: działki pod taki https://www.mgprojekt.com.pl/hiacynt-2 budynek. Muszę o tym pomyśleć odpowiednio.
Post autor: marlenka »
Przy inwestowaniu w nieruchomości ważne jest, żeby od początku mieć plan na zarządzanie nimi. Słyszałam o Per Modum https://www.per-modum.pl/ , że są świetni w takich sprawach, bo nie tylko zajmują się bieżącą obsługą najemców, ale też pomagają optymalizować koszty utrzymania nieruchomości. Znajoma wspominała, że dzięki nim ma porządek w dokumentacji i nie musi się martwić naprawami czy pilnowaniem płatności – wszystko robią za nią. Taki spokój naprawdę jest bezcenny.
Post autor: samantanowa »
Czy inwestycja w nieruchomości pod wynajem dalej jest dziś opłacalna? Naprawdę mocno się nad tym zastanawiam i nie jestem przekonana co danego kierunku, wyboru. Dodam, że tak naprawdę zależy mi na tym, by szeroko podjąć temat, ale to wcale takie proste też nie jest. Stąd liczę na dyskusję z Wami.