kursy online - warto?

Miszmasz dla każdego, czyli dział, w którym rozmawiamy o wszystkim, na co mamy ochotę.
Awatar użytkownika
Paula1977

kursy online - warto?

Post autor: Paula1977 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam rozwiązania mojego problemu. Chciałabym dowiedzieć się, czy warto inwestować w kursy online? Słyszałam wiele opinii na ten temat, ale chciałabym poznać Wasze doświadczenia. Mnie konkretnie interesuje kurs naturopaty, ponieważ jest to moja pasja i chciałabym rozwijać się w tym kierunku. Czy ktoś z Was może polecić jakiś sprawdzony kurs online? Czy warto w ogóle inwestować w tego typu szkolenia? Czekam na Wasze opinie i porady. Dzięki! :)
gimmame

Re: kursy online - warto?

Post autor: gimmame »

Samorozwój jest ważny w każdym procesie, dlatego proszę o informacje, co możemy zrobić i jak mam pokierować na razie, bo nie wiem. Mój przyjaciel jest laborantem, wyjaśniał mi ostatnio co to jest biureta automatyczna i prawdę mówiąc, naprawdę zastanawiam się, co mam zrobić, by to działało. Możecie coś podpowiedzieć, dodać mi coś do tego ?
niespokojnaa

Re: kursy online - warto?

Post autor: niespokojnaa »

Czy mieliście kiedyś okazję sprawdzić sobie niektóre rozwiązania w biznesie? Mam na myśli to, czy sprawdziliście na przykład szkolenia biznesowe z certyfikatem i rozwijacie się? Ja sama o tym często zapominam, ale mam wrażenie, że jednak czas wystartować. Dzięki temu będziemy budować odpowiednie kroki w tym zakresie.
ODPOWIEDZ