Jakie polecacie niedrogie apteki? Gdzie kupujecie na co dzień? W aptece której do tej pory kupowałam mocno podrożało i szukam tańszej alternatywy, tym bardziej, że mam większe zakupy przed sobą
Ceny poszły w górę, to fakt, ale w doz z tego co zauważyłam mają jeszcze rozsądne ceny. Kupuję tam co miesiąc swoje standardowe leki i za każdym razem płacę tyle samo. Gdzie indziej zapłaciłabym już dużo więcej.
jak zaczął się mocny wzrost cen spowodowany inflacją to zaczęłam szukać apteki w której jednak ceny tak nie poszły w górę, tak trafiłam na DOZ, u nich ceny sie utrzymują na rozsądnym poziomie
To prawda, sama kupuję w doz i właściwie już tylko tam, bo mają zdecydowanie najniższe ceny. Wystarczy spojrzeć jak poszło wszystko w górę w innych aptekach, swoją drogą ciekawe skąd aż takie podwyżki, nie warto tyle przepłacać.
muszę się też wybrać do tej apteki skoro piszecie że tak przystępne ceny, a ja mam całą listę leków do kupienia i fajnie by było zaoszczędzić parę złotych chociaż
Zdecydowanie warto wybrać się do DOZ, szczególnie jeśli musisz kupić więcej. Mają bardzo fajne ceny, szczególnie stacjonarnie, leki na receptę też wychodzą dobrze cenowo.
Też polecam kupować w DOZie, u nich ceny nie poszalały, nie było podwyżek i można kupić leki w cenach jak rok temu, wracam do nich regularnie po to czego potrzebuję.
No ja już od dawna trzymam się tylko doz i nie zamierzam zmieniać apteki, bo taniej nigdzie jeszcze nie znalazłam Na pewno warto się tam wybrać, na miejscu też zawsze fachowo doradzą.
A bo DOZ cały czas ma najlepsze ceny więc faktycznie warto z tego korzystać, sama kupuję u nich leki dla siebie i dla rodziców, bo faktycznie jest tam najtaniej.
A czy wiecie jakie zasady są produkcji leków? Na czym polega dobra praktyka produkcyjna i jak działa gmp laboratorium? Tak pytam, ponieważ myślę, że jest to ciekawy temat i warto byłoby orientować się w tego typu rzeczach. Na stronie eubioco.eu - jest wstępny opis.
Generalnie zakupy internetowe są bardzo wygodne. A już apteki tym bardziej, nie ma się kontaktu z często chorymi osobami stojąc w kolejkach. Ostatnio weszłam na stronę https://www.lwiezdrowie.pl/ i ich oferta zrobiła na mnie wrażenie. Nawet ceny są często korzystniejsze niż w stacjonarnych aptekach.
już dłuższy czas kupuję leki i suplementy w dozie, mają świetne ceny, dobry asortyment, zawsze mogę od ręki kupić potrzebne produkty, jeśli szukacie taniej apteki to polecam
Jak chcecie sprawdzić sprzęt podobny do medycznego, to możecie zdecydowanie spojrzeć na titrator potencjometryczny . Jak widziałam pierwszy raz u mojej znajomej, to niestety, ale kompletnie mnie nie przekonał. A potem pokazała mi jak działa i wiem dziś, że jego działanie ma sens.
Korzystanie z polskich aptek online w UK to świetna opcja dla osób, które szukają polskich leków i suplementów, które nie zawsze są dostępne w brytyjskich aptekach. Z mojego doświadczenia, zakupy są łatwe, a dostawa szybka, ale warto pamiętać o kilku rzeczach. Po pierwsze, sprawdźcie, czy apteka jest zaufana. Ja polecam aptekaonline.co.uk, wielokrotnie korzystałem.