Webszkolenie - kursy BHP

Jakie firmy polecają pozostali użytkownicy, a jakich radzą unikać? Odpowiedzi na te pytania znajdziesz w tym dziale.
Alicja2024

Webszkolenie - kursy BHP

Post autor: Alicja2024 »

Hej, ja ze swojej strony polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam z www.webszkolenie.pl i jestem zadowolona :)
Janko5

Re: Webszkolenie - kursy BHP

Post autor: Janko5 »

Profesjonalne podejście do zagadnień związanych z bezpieczeństwem pracy jest kluczowe dla każdej firmy. Outsourcing BHP to sposób na zapewnienie pełnej zgodności z przepisami oraz redukcję ryzyka wypadków w miejscu pracy. Współpraca z doświadczonymi specjalistami pozwala na oszczędność czasu i zasobów. Więcej informacji znajdziesz pod adresem: http://www.bhpdlaciebie.eu/
słodziaczek

Re: Webszkolenie - kursy BHP

Post autor: słodziaczek »

Czy wiecie może jakie mam zrobić szkolenie członków rad nadzorczych , jeśli mam w takiej radzie zasiąść? W końcu, jakby nie było, jakieś obowiązki będę miała i byle czego nie będę w stanie po prostu zrobić. Muszę się nauczyć być członkiem takiej rady. Wciąż o tym myślę i sama nie wiem, możecie mi pomóc?
ODPOWIEDZ