oryginalne perfumy - gdzie szukać?

Zdrowie, moda, makijaż i wszystkie tematy związane z głównymi zainteresowaniami kobiet. Panowie również mile widziani : )
Awatar użytkownika
celestyna

oryginalne perfumy - gdzie szukać?

Post autor: celestyna »

Hejka kochani :)
Mam pewien problem, a mianowicie szukam oryginalnych perfum. Wiem, że może to wydawać się banalne, ale ostatnio miałam niemiłe doświadczenia z zakupem podróbek. Nie chcę już ryzykować i szukam sprawdzonych sposobów na znalezienie oryginalnych perfum. Czy ktoś z Was ma jakieś sprawdzone metody? Może znacie sklepy, które oferują tylko i wyłącznie oryginalne perfumy? Chętnie wysłucham Waszych rad i doświadczeń. Z góry dziękuję za pomoc!
memoza

Re: oryginalne perfumy - gdzie szukać?

Post autor: memoza »

Zastanawiam się nad tym, jakie rozwiązania mam przygotować sobie dla siebie i jak najbardziej jestem za tym, by obejrzeć nowe najładniejsze perfumy damskie . W końcu nie pachnę niczym specjalnie, a zależy mi na tym, by jednak mieć swój zapach. I to jest piękna sprawa. Jestem zdecydowanie a etapie, kiedy chcę zadbać o siebie.
utopia

Re: oryginalne perfumy - gdzie szukać?

Post autor: utopia »

Ostatnio opowiadała mi znajoma, że odkryła odpowiedniki damskich perfum i jest totalnie oczarowana. Mówiła, że zapachy są mega trwałe, a do tego kosztują ułamek ceny tych markowych! Kiedyś bym nie uwierzyła, ale teraz sama mam ochotę spróbować.
ODPOWIEDZ