Sposób na urlop

Wszystko na temat naszych zainteresowań i sposobów na kreatywne spędzenie wolnego czasu. Szukasz inspiracji? Zapraszamy tutaj.
Awatar użytkownika
Darwit

Sposób na urlop

Post autor: Darwit »

Witajcie :) Stwierdziłem, że założę taki wątek, w którym będziemy mogli podzielić się swoimi ulubionymi sposobami na spędzanie wolnego czasu, urlopu, wypoczynku. Zapewne na przestrzeni lat też sporo się zmieniło. W moim przypadku, tak jak kiedyś wybierałem wakacje pod namiotem, tak teraz w grę wchodzi wynajem kampera, bo to po prosty wygodniejsza opcja :)
franceska

Re: Sposób na urlop

Post autor: franceska »

A jakie przykładowo możecie polecić mi szczawnica apartamenty ??? Tak pytam, ponieważ
w tym roku chcę wybrać się na tydzień w góry. Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć hotel SPA Budowlani Szczawnica oferuje świetne pokoje, apartamenty i oferują różne udogodnienia. Co wy na to?
viviana

Post autor: viviana »

A jaki polecacie hotel Kraków? Tak pytam, ponieważ jak chodzi o mnie , to w planach mam wybrać się do tego miasta. Zastanawiam się przykładowo czy nie postawić na Grand Ascot - ponieważ widziałam na ich temat wiele pozytywnych opinii. Co możecie napisać mi więcej na ten hotel? Czy warto na niego ?
gosiaa

Post autor: gosiaa »

Właśnie ja też w sumie planuję wybrać się do dawnej stolicy Polski. Ale jak chodzi o hotel Kraków centrum to chcę tutaj postawić na Q Hotel. Jest tam naprawdę wyjątkowo i lokalizacja jest niesamowita. Na miejscu jest też smaczna restauracja i można zapisać się na jogę.
marcella

Post autor: marcella »

Natomiast ja doszłam do wniosku, że teraz wybiorę się w góry. Według mnie warto spędzać jesień w górach szczawnica, ponieważ o tym czasie właśnie góry mają wyjątkowy urok. Co noclegu, warto tutaj postawić na hotel SPA Budowlani - jest świetny.
martaa

Post autor: martaa »

Na pewno trzeba na spokojnie wszystko sobie zaplanować - gdzie chcemy się zatrzymać? Co zwiedzić itd? Jeżeli
szukacie przykładowo dobry hotel na rynku we wrocławiu, to możecie tutaj rzucić okiem na ofertę hotelu Lothus. Jest tam ładnie, klimatycznie, znajdziecie tam smaczną restaurację i gabinet odnowy biologicznej.
etnaa

Post autor: etnaa »

A czy ktoś z was kojarzy biuro podróży https://travelpp.pl/wycieczki/ekwador-b ... galapagos/ ? Tak przeglądałam ich stronę i zainspirowała mnie do wyjazdu zagranicznego.... Mniej więcej wiem - gdzie chciałabym jechać, teraz pytanie - czy faktycznie wszystko zorganizują?
ODPOWIEDZ