Gotowanie

Dowiedz się, jak jeść zdrowo i czuć się dobrze. Przepisy, wskazówki i porady użytkowników forum.
Awatar użytkownika
Jagna_61

Gotowanie

Post autor: Jagna_61 »

Możecie polecić mi jakieś łatwe w przygotowaniu potrawy, poszukuję przepisów na dietetyczne obiady (głównie obiady), bo do tej pory mało gotowałam, miałam zamówiony catering, ale chciałabym trochę zaoszczędzić i zacząć gotować samodzielnie. Kupiłam sobie nowe, polecane przez wiele osób garnki gerlach na indukcję https://gerlach.pl/garnki-indukcyjne więc muszę je wykorzystać :)
Grażyna

Re: Gotowanie

Post autor: Grażyna »

Nie ma chyba lepiej zainwestowanego czasu niż ten spędzony na gotowaniu w domowym zaciszu. W dzisiejszych czasach, co raz częściej jest to aktywność jaką zajmuje się cała rodzina. Nie potrzeba znać jakiejś tajnej wiedzy ponieważ wszystkie informacje są dostępne normalnie w internecie. Pozostaje kwestia tego ile chcemy włożyć pracy w doskonalenie swoich umiejętności. Najważniejsza jest systematyczność działań, jak w przypadku każdej innej czynności. Jeśli chodzi o ciekawe przepisy to warto rzucić okiem na - https://uwielbiam.pl/przepis/szparagi-w-panko ponieważ możemy wykorzystać do niego świeże warzywa. A jak wiadomo to są one najlepszym źródłem witamin i minerałów dla naszego zdrowia.
Casandraa

Post autor: Casandraa »

Ooo w sumie fajnie, że jesteśmy przy tym temacie, ponieważ chciałabym się was podpytać -
jak wykonać pancakes z syropem klonowym? Macie może ktoś z was sprawdzony przepis? Tak pytam, ponieważ marzy mi się już od długiego czasu ta potrawa.
ajlaa

Post autor: ajlaa »

Dla mnie też super sprawą jest pieczenie, oprócz gotowania. Dlatego korzystam też z takich miejsc, jak sklep cukierniczy - gdzie mogę kupić przykładowo różne praktyczne akcesoria kuchenne, jak cukiernicze. Chociażby teraz odkryłam sklep Elhandel, ponieważ tam można znaleźć najróżniejsze produkty.
annakowalsky

Post autor: annakowalsky »

Moja znajoma czasem sięga po nowości i niedawno widziała w sieci coś takiego jak dzbanki na wodę z filtrem z firmy Wessper. Powiem szczerze, że nie miałam przyjemności się z nimi zapoznawać, dlatego nie wiem, czy są dobre. Co wy możecie mi w tym względzie powiedzieć? Jakie pomysły macie dla mnie?
ODPOWIEDZ