budowa domu - samemu czy z inwestorem?

Miszmasz dla każdego, czyli dział, w którym rozmawiamy o wszystkim, na co mamy ochotę.
Awatar użytkownika
Prot91

budowa domu - samemu czy z inwestorem?

Post autor: Prot91 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowy i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam pewien dylemat i potrzebuję Waszej pomocy. Chcę zacząć budowę swojego wymarzonego domu, ale nie wiem, czy lepiej zrobić to samemu, czy z inwestorem. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w budowie domów łódzkie i mógłby mi podpowiedzieć? Chętnie wysłucham Waszych opinii i porad. Zależy mi na tym, aby wszystko było wykonane solidnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Czy warto zaryzykować i zająć się budową samemu, czy lepiej powierzyć to zadanie profesjonalistom? Czekam na Wasze wskazówki i dziękuję z góry za pomoc! ;)
masanna

Re: budowa domu - samemu czy z inwestorem?

Post autor: masanna »

Ostatnio trafiłam na projekt Zacisze od MG Projekt i coraz poważniej się nad nim zastanawiam. Teraz można go kupić 20% taniej, więc to dobry moment, żeby podjąć decyzję. Firma mieści się w Warszawie, 03-112, przy ul. Uczniowskiej 14 (Białołęka), a na spotkania zapraszają także do nowego biura na ul. Uczniowskiej 13. Można się z nimi skontaktować telefonicznie: (22) 676 66 83, kom. 600 392 884 lub mailowo: mgprojekt@mgprojekt.com.pl. Czy ktoś z Was zna ten projekt? Chętnie poczytam opinie.
ODPOWIEDZ